Dreceres

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

El  2+1  ofereix algunes idees breus cada setmana. És una petita ajuda per a totes les persones que cerquen organitzacions eficients. Benvinguda/benvingut si és la primera vegada que el llegeixes i gràcies de nou per ser aquí si ets una lectora o lector habitual:

 

1.

Les idees són fàcils de copiar i és normal que pensem quan i on compartir-les. El que no és de cap manera imitable són els principis. Així que no tinguis cap objecció a mostrar-los en tot el que facis, en un món on copiar és fàcil el que marca la diferència són els principis  .

 

2.

Confondre l’acció d’agilitzar les coses amb  dreceres és un error habitual. Agilitzar ha de ser producte d’un acte de reflexió per trobar una manera més senzilla (però igualment segura!) de fer una activitat. Prendre una drecera és una maniobra poc pensada que et treu del camí habitual, i  surt malament .

 

+1

«Al infierno se va por atajos, jeringas y recetas.»
Joaquín Sabina .

 

Foto: Andrew Neel i unsplash.com

 

Moltes gràcies i fins a la setmana que ve!

Isidor Torres

Vols rebre el 2+1 al teu correu? És gratuït!

Contacta'ns

Sol·licita més informació

Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte el més breu possible, gràcies.