El conte de la lletera

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

El 2+1 conté cada divendres dos idees breus d’Isidor Torres relacionades amb la gestió de la qualitat i una cita inspiradora d’altres autors.

 

1.

El conte de la lletera té dos mil cinc-cents anys. En aquella època, l’entorn del sector làctic no tenia gaires variacions. Les operacions i els instruments de treball es mantenien amb el pas de les generacions. En aquell context, ser una persona inconformista i somiadora no era molt ben vist per part de la comunitat, que ho assimilava a ser una persona ambiciosa.

 

2.

El nostre entorn d’ avui no té res a veure amb el de l’origen del conte de la lletera. A l’any 2021 és tan important gestionar el present com preparar-se per a millorar el demà. Sene un conte de la letera al cap no anirem gaire lluny. Una pregunta per a treballar: En el teu sector i en els darrers 10 anys, què ha canviat més: el teu entorn de treball o la teva organització?

 

+1

«Quan la velocitat del canvi de l’entorn és major a la velocitat del canvi d’una organització, el final és a la vista».

Jack Welch

 

Foto: Flash Dantz a Unsplah.com

Moltes gràcies per la teva atencio, fins la setmana que ve!

 

 

 

 

Vols rebre el 2+1 al teu correu? És gratuït!

Contacta'ns

Sol·licita més informació

Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte el més breu possible, gràcies.