Retirar el que sobra

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gràcies per ser aquí de nou, arriba el primer 2+1 de l’estiu.

 

1.

La majoria de les converses amb els nostres companys giren al voltant del que falta. Vivim en una economia que en tot moment ens està intentant crear noves necessitats. El que és difícil és dedicar energies i temps a retirar el que sobra.

Dispositius nous? Elimina els vells; serveis nous? tanca els que tinguin una demanda a la baixa.

 

2.

Fer que els projectes respectin el ritme que s’ha disenyat durant tota l’execució és fonamental. Començar amb una gran dedicació per aturar-se en sec durant mesos és una forma de treballar inadequada, que mareja i genera desconfiança. Dedica temps a la planificació de les tasques i espaia-les perquè fer-les resulti factible.

 

+1

Unes preguntes que podries fer al teu equip: Des de que estàs amb nosaltres, quins objectes de l’oficina que veus cada dia no has fet servir mai? Quins programes de l’odinador no has obert? Quina de les teves funcions trobes que no té cap utilitat?

 

Fins la setmana que ve!

 

Fotogafia: Getty Images

Vols rebre el 2+1 al teu correu? És gratuït!

Contacta'ns

Sol·licita més informació

Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte el més breu possible, gràcies.