Model de joc

Benvigut al 2+1!

 

1.

No és el mateix un equip de govern que un model de govern. L’equip de govern és el grup de persones que governen. El model de govern és el comportament que hauria d’adoptar aquest grup de persones per aconseguir resultats. La primera cosa (equip de govern) ve donada més o menys de manera automàtica amb els vots, els pactes, els plens d’investidura i les delegacions. Ara bé, la segona cosa (model de govern) s’ha de treballar.

 

2.

Els imprevistos formen part de la planificació. Un pla que no contempli imprevistos és el conte de la lletera. No esperis que les feines estiguin llestes en el temps possible en què podrien estar fetes si tot anés sobre rodes, perquè passen coses. Fixa terminis amb riscos d’incompliment incorporats. Estalviaràs demanar excuses.

 

+1

«Els errors són experiències d’aprenentatge inesperades.»

Richard Bach

¿Quieres recibir cada viernes el 2+1 en tu correo? Es gratuito

Contáctanos

Solicita más información

Rellena el siguiente formulario con tus datos y nos pondremos en contacto lo más rápido posible, gracias.