Voler-ho tot

Hola! És un plaer trobar-te de nou cada divendres durant aquest 2023!

 

1.

Per aquest nou any gravar aquesta idea amb foc: Dir que no a tot i/o dir que sí a tot és la mateixa misèria. El joc de taula Risk és molt gràfic en aquest sentit: si no ataques mai és impossible véncer, si ataques sempre la derrota és segura.

 

2.

Donem valor a la missió. La missió és la referència per dir que sí o per dir que no. Quan la despesa de recursos (diners però sobretot temps!) t’apropa clarament a la missió tendeix al SÍ, quan t’hi allunya o només t’hi apropa molt discretament digues NO.

 

+1

Lo más importante que aprendí a hacer después de los cuarenta años fue a decir no cuando es no.

Gabriel García Márquez

 

Fins la setmana que ve!

Isidor Torres

Planifica.com

¿Quieres recibir cada viernes el 2+1 en tu correo? Es gratuito

Contáctanos

Solicita más información

Rellena el siguiente formulario con tus datos y nos pondremos en contacto lo más rápido posible, gracias.