Treure el que sobra

Hola, estàs al darrer 2+1 del mes de novembre:

 

1.

Un projecte es pot millorar de dos maneres: incorporant el que hi ha de menys o eliminant el que hi ha de més. En un moment inaugural d’una empresa o servei es creix a partir de treballar el que falta. Però amb el temps, quan s’acumulen anys d’activitat, s’ha de canviar de xip i enfocar-se en allò que sobra: hàbits, processos i fins i tot persones negatives.

 

2.

Què hi ha de més en aquesta oficina? Quines molèsties trobes per treballar a gust? Què celebraries que desaparegués en aquesta empresa? Quina activitat consideres que és una pèrdua de temps? en el marc de plans de millora organitzativa, les preguntes orientades al que sobra sempre m’han ajudat més que les preguntes orientades al que falta.

 

+1

Como la manzana, de dentro podrida, de fuera sana.

Refrany popular castellà

 

Moltes gràcies i fins la setmana que ve!

Isidor Torres

¿Quieres recibir cada viernes el 2+1 en tu correo? Es gratuito

Contáctanos

Solicita más información

Rellena el siguiente formulario con tus datos y nos pondremos en contacto lo más rápido posible, gracias.