Maître

Benviguts al final de la setmana, aquí tens dos reflexions per estimular la teva activitat de direcció d’equips o projectes.

 

1.

Tenim una molt mala cultura de l’ascens. Copiem institucions molt antigues com l’església o l’exèrcit, on es puja de rang per antiguitat, no per vàlua. Al teu projecte no te centris en premiar veterans fent-los caps, concentra’t en crear maîtres: persones que dediquin tot el temps d’activitat a definir i explicar als altres com es fan les operacions de treball.

 

2.

Vivim temps de molta incertesa, no sabem què serà de nosaltres, ni de la nostra professió, ni tan sols de planeta, definitivament hi ha moltes incògnites. Però saber el futur no és un requisit per a dirigir un projecte. Per a dirigir un projecte es necessita orientació.

 

+1

“El problema es que hay más gente interesada que gente interesante”

Mafalda. Quino.

 

Drets de la imatge: Joan Pujol-Creus

Fins la setmana que ve!

Isidor Torres

¿Quieres recibir cada viernes el 2+1 en tu correo? Es gratuito

Contáctanos

Solicita más información

Rellena el siguiente formulario con tus datos y nos pondremos en contacto lo más rápido posible, gracias.