Cisterna

Una calurosa benvinguda al primer 2+1 de tardor i a les primeres pluges:

 

1.

Les cases de camp tenen cisternes per guardar aigua de pluja. Les cisternes tenen un canal d’entrada. Si el canal es tapa no entra aigua. Si està sempre obert entren les primeres aigües brutes que baixen del carrer, que poden contaminar tota la cisterna. Per tenir aigua bona s’ha d’obrir i tancar la cisterna quan toca.

Aprendre és el mateix: no és suficient llegir o assistir a cursos, s’ha de voler obrir i tancar el canal d’entrada.

 

2.

Identifica les persones que ordenen la feina per allí on passen: els que quan són a la cuina la deixen neta i amb els aliments ben conservats; els que deixen les carpetes compartides de treball ben ordenades; els que renten i engrassen les eines després de fer-les servir. Premia-les amb diners, deixa clar a tots els altres què s’entén per feina ben feta.

 

+1

Aprendre no és un esport per a espectadors.

Eric Mazur.

 

Isidor Torres

¿Quieres recibir cada viernes el 2+1 en tu correo? Es gratuito

Contáctanos

Solicita más información

Rellena el siguiente formulario con tus datos y nos pondremos en contacto lo más rápido posible, gracias.