Accidents

És una satisfacció enorme trobar-te de nou! Aquí tens les dos suggerències setmanals per ajudar-te a reflexionar sobre el teu projecte.

 

1.

Cal tenir identificats els riscos principals de la teva activitat. El pitjor que pot passar és que de manera sobtada es presenti un problema greu que pugui afectar la teva reputació. Identificar els principals riscos a què estam exposats i establir alguna mesura de control ens ajudarà a viure tranquils. Has pensat mai en les pitjors coses que et podrien passar?

 

2.

Tenir plans és magnífic però les bones idees no serveixen de res si no es porten a la pràctica. Surt del word i del powerpoint, és hora de rescatar plans: Tens projectes al calaix que no han vist mai la llum encara?

 

+1

Mai passa res, fins que passa!

 

Fins la setmana que ve!

Foto: Mauro Sbicego a unsplash.com

 

¿Quieres recibir cada viernes el 2+1 en tu correo? Es gratuito

Contáctanos

Solicita más información

Rellena el siguiente formulario con tus datos y nos pondremos en contacto lo más rápido posible, gracias.