Descobreix tots els avantatges.

LLEGIR
  LEGAL

Planifica és la denominació comercial i registrada de la societat Planifica, disseny i construcció d´organitzacions i espais, S.L., amb CIF B-57648040, inscrita al Registre Mercantil d´Eivissa, Tom 237, Foli 122, Full IB9898, Inscripció 1.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i normativa concordant i de desenvolupament, les dades facilitades s’incorporaran a un fitxer automatitzat del que serà responsable Planifica, disseny d’organitzacions i espais, S.L. (Plaça Lesseps 30, 1º-1ª, 08023, Barcelona). Les esmentades dades tindran caràcter confidencial.

Amb la cumplimentació de les dades de contacte autoritza expressament a Planifica per a que les seves dades siguin utilitzades per oferir-li informacions, esdeveniments, productes, serveis i promocions de Planifica, així com per a remetre-li qüestionaris de mutu interès.

En cas de no donar el seu consentiment, o per a exercir el seu dret d’accés, rectificació o cancel•lació sobre les dades, pot enviar una comunicació a hola@planifica.com o al domicili del responsable del fitxer. + INFORMACIÓ  


Explica +
 
 

"Si paguessin per donar sang hi hauria menys donants"
Daniel Pink 
PRIVACITAT | LEGAL | CONTACTE
© 2011. Planifica®